Over mij

Waarom?

Sjoerd de Waal_lessen in leiderschapWaarom ben ik op mijn 47-ste gestopt met mijn baan en ben ik als zelfstandige trainer/ coach gaan werken?  En waarom ben ik begonnen met deze website Lessen in Leiderschap? Voordat ik stopte met de betaalde baan, gaf ik leiding aan grote groepen mensen in de industrie. Sommige aspecten daarvan vond ik niet echt interessant, maar veel wel.

Ik vond het vooral erg mooi om te zien hoe ik mensen boven zichzelf uit kon laten stijgen. Puur door te kijken en luisteren naar waar ze (makkelijk) konden verbeteren. Ik heb daarmee al vele leidinggevenden het kronkelende pad van leiderschap op gekregen en zij zijn nu succesvolle leidinggevenden. Hierdoor worden ook de organisaties waarvoor ze werken sterker en helpen ze hun medewerkers weer om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Leer het één, help velen!

Mooi en dankbaar, maar voor mij nog niet goed genoeg. Ik wil meer leidinggevenden kunnen helpen. Ik zie velen worstelen, vooral in het middenkader. En dat terwijl goed leiding geven zo mooi is en ook aan te leren valt. Daarom heb ik besloten om een groter publiek te bereiken en dat gebeurt nu via Lessen in Leiderschap!

Hoe doe ik dat dan?

Met Lessen in Leiderschap stuur ik elke week een nieuwe video en ga je elke week een nieuw instrument toevoegen aan je gereedschapskist. Sommige dingen heb je misschien al eens eerder gehoord, maar veel waarschijnlijk nog niet.

Doordat je ELKE WEEK een video ontvangt blijf je al doende leren en al lerend doen. Als je steeds de lessen toepast ga je ook merken dat het leiderschap steeds leuker gaat worden en dat de prestaties van jou en je team zullen verbeteren.
Jou daarin te kunnen helpen is voor mij een beloning!

Wat heb ik voor je in petto?

In totaal vier GRATIS video’s met lessen die je direct toe kunt passen. Daarna laat ik je de keus of je je nog verder wilt ontwikkelen en kan je een lidmaatschap starten.
Gun jezelf deze kans en begin een gevoel voor leiding geven te ontwikkelen m.b.v. de eerste vier video’s.

Succes is een keuze!

Comments are closed.

Website gerealiseerd door Webalist B.V.